Filosofie achter the happy horse foundation

Ik ben Miranda Radstaat en paarden zijn altijd mijn grote passie geweest. Als meisje reed ik al, en liep ik het liefst hele dagen in mijn rijbroek, met de geur van paarden in mijn handen. Door mijn carrière en focus op het moederschap heb ik jaren niet gereden. Maar toch bleef het kriebelen. Als ik een paard zag, voelde ik het gemis. Op een bepaald moment heb ik besloten: ik ga weer rijden! Bij thuiskomst na mijn eerste ritje zag ik iets in mijn ogen wat ik al die tijd niet meer had gezien, dat emotioneerde mij zo dat ik er helemaal voor ben gegaan.

Meer over Miranda en de foundation

Na een half jaar kocht ik mijn eigen droompaard Cicero, een Spaanse schimmelhengst. Cicero is mijn allergrootste leermeester, hij leerde me onder andere in volledig vertrouwen loslaten en mijn grenzen aan te geven. Samenzijn met paarden heeft voor mij iets magisch. Paarden geven zoveel, zonder woorden. Op het moment dat ik me realiseerde dat er kinderen zijn die ook deze passie hebben, maar er niks mee kunnen, wist ik wat ik moest gaan doen.

De eerste lockdown in maart 2020 van mijn beauty clinic, die 11 weken duurde, gaf mij in eerste instantie veel stress. Toch ben ik uiteindelijk heel dankbaar voor deze periode. Want juist in deze stilte kreeg ik de kans om duidelijk mijn zielsmissie te voelen. Op dat moment ging mijn leven als vanzelf stromen en kreeg ik zaken voor elkaar die eerst onmogelijk leken. Deze kracht leidde tot het opzetten van The Happy Horse Kids Foundation. We wonen nu samen met onze paarden Cicero en Popke, pony’s Spekkie, Fudge en Joy, en onze twee lieve honden Angie en Lou op een boerderij, de grootste droom ever die is uitgekomen.

Miranda Radstaat

waarom the happy horse kids foundation steunen?

Met een kleine bijdrage laat je de droom van een kind in vervulling gaan. Wil jij ook een positieve bijdrage leveren?
The Happy Horse Kids Foundation zet zich samen met vrijwilligers in om de droom in vervulling
te laten gaan van minderbedeelde kinderen met een passie voor paarden.
Dit kunnen wij niet alleen. Help je mee?

Met een kleine bijdrage laat je de droom van een kind in vervulling gaan. Wil jij ook een positieve bijdrage leveren? The Happy Horse Kids Foundation zet zich samen met vrijwilligers in om de droom in vervulling te laten gaan van minderbedeelde kinderen met een passie voor paarden. Dit kunnen wij niet alleen. Help je mee?

Kinderen krijgen een kans

Kans

Kinderen krijgen de kans om met een paard samen te zijn. Elk kind met een passie voor paarden gun je zoveel meer dan een kamer vol paardenposters.
Wens van een kind vervullen

Wens vervullen

Wat is er mooier dan een wens van een kind te vervullen?

Energie van paarden

Energie

Als een kind écht contact maakt met een paard, gebeurt er iets in de energie van het kind.

the happy horse kids foundation

The Happy Horse Kids Foundation zet zich in voor kinderen die dol zijn op paarden, maar om financiële redenen geen kans hebben om een paard te poetsen of te berijden. Paardrijden is zeker niet voor elk kind vanzelfsprekend.